Hemmafru

Idag har jag varit en äkta hemmafru, bakade saffranskaka (denna gång så blev den bra) bakade morotsbröd och hallongrottor. Gick och handlade och gjorde middag, lagomt till Tobias klev upp. Det blev fisk i ugnen pressad potatis med vitlök och en super god spenat röra till, + rödlök. Mums säger jag bara! Så nu sitter jag här mätt och belåten. Väntar på några kompisar som ska komma hit och slänga in några saker i vårt förråd eftersom de ska flytta. Och sen så laddar jag upp för den ultimata tv kvällen, tisdagar: Ugly Betty, Desperate Housewives och sen Christine. Eftersom det är säsongsavslutning på Desperate så har jag gjort en avocado guacamole dipp med nacho chips och smultron dricka. SÅ fram med pyamasen och tofflorna, tända alla ljusen,slänga sig under filten i soffan och bara äta och njuta!

It´s over...

Helgen alltså :)

Fredags blev en mycket rolig kväll /natt . Några kompisar till oss kom hem till oss och lagade mat så speladevi lite spel, blev rätt sent middagen blev klar vid halv tolv men det var det värt! Spelen gick sådär, ett tag var vi killarna mot tjejerna och typiskt nog så vann killarna, dom måste vell få vinna nån gång också? Själv hatar jag att förlora, sist vi spelade detta spel var för snart ett år sedan så slutade det med att jag fick damp för Tobias fattade inte vad jag försökt förklara så jag slängde spel grejorna i ansiktet på han, inte så populärt. Det har jag ju dock fått äta upp från både han och andra sen dess och skumt nog så är det inte så många som vill vara på mitt lag ? I wonder why... Iaf så hette spelet med andra ord, tips att prova den hur roligt som helst spec då man har druckit några drinkar ;)

Lördagen började dock inte så bra, i den härliga julandan så bestämmde jag mig för att baka lussebullar, saffranskaka, knäck och göra pepparkakshuset. Tänkte det skulle vara roligt om vi hjälptes åt osv. Men nej lullebullarna jäste helt fel blev klumpiga och jag fick slänga hälften. I saffrans kakakan så glömde!? jag att lägga i 6 dl mjöl så den blev katastrof och fick slängas. Pepparkshuset fick jag aldrig att sitta ihop tror vi nästan slösade upp ett halvt kilo socker (som brändes om och om igen). Slutade med att jag sket i det hela och åt upp halva huset. Så inget pepparkakshus detta år,fi fan. Tackar iaf för att knäcken blev bra. Så min dag som skulle glädjas med att vi skulle spendera lite tid och göra något annat tillsamamns samt att få upp julkänslan sket sig ju totalt.
Tobias åkte iaf iväg för att hoppa in och jobba natt. Jag var dock seeeg sen dagen så jag tog en liten powernap. Sedan ringde några kompisar och ville att jag skulle följa med ut på salsa igen. Fast denna gång så hade de två dansgolv så där kunde jag ju faktist hänga. Några kompisar kom förbi mig och vi hade förfest men som vanligt så var det super sega så de kom vid typ halv tolv tiden. Så vi rensade vårat barskåp på diverse på under en timma sen blev vi ganska så dragna. Åkte ut iaf och dansade och hade roligt. Sedan blev det av på en efterfest som var sjukt roligt! kom hem vid 6 tiden i morse och idag sitter jag i en lags dvala, ont i kropp och själ men många skratt rikare.
Ikväll blir det att chilla åt just lite rester och ska bara ta det lungt. I morgon är det måndag dvs. upp kl 7 och jobba, Åh livet är så härligt! 

image35

image36

image37
(Rester= potatisgratäng,rödlök,tomater,fetaost, stekta zuzzini med smör och vitlökssalt)

4 år!

Idag var det fyra år sedan jag och min pojkvän kilade stadigt , roligt ordval.
Jisses vad tiden går snabbt känns som om jag känt han hela livet samt att vi har varit gifta hela livet.
4 år då inser man själv hur mycket man vuxit och hunnit göra, men gud vad kul vi har haft. Hoppas det blir fler år tillsammans lyckliga. Min Kärlek!

2007-12-05

Vi ska inte göra något  speciellt, åka in till stan på en ny restaurang som heter tapas äta lite god mat sen gå på bio eller hem och äta marängswiss och se någon ny film. Förra året överaskade Tobias mig med en resa till Barcelona, detta år har vi pratat om att åka till London, så vi hoppas på det!
Har köpt jätte söta hjärtgodisar samt -sådanda där onödigr dyra och alldeles för små dessert lyx choklad på en  delikatess affär-, hoppas de smakar! Köpt jätte söta champagne glas också, skålas måste det ju självklart göras även fast det är med Icas alkoholfria cider !

image34

RSS 2.0